Tule töihin Keurusselälle!

03.09.2018

Syksyn taittuessa kiireiseen, pikkujoulujen ja monenlaisten juhlien täyttämään loppuvuoteen haemme varsin mukavaan työyhteisöömme uusia tekijöitä! Me Keurusselällä teemme työtämme sydämellä ja sekä asiakkaitamme että toisiamme kunnioittaen, joka päivä.

Nyt vahvistamme porukkaamme entisestään ja haemme lisää helmiä joukkoomme.
Työt alkavat kaikissa haettavissa tehtävissä 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mikäli oma kotisi on kauempana, tarjoamme työntekijöillemme majoituksen veloituksetta.

Kaikki työt painottuvat iltoihin, viikonloppuihin ja palvelualttius vain lisääntyy juhlapyhinä.
Oma auto on välttämätön. Voit laskuttaa myös oman yrityksesi kautta.

Avoimet työpaikat :

Keittiöpäällikkö
* Arvostamme kokemusta ja idearikkautta, kykyä taipua moneen kiireessä ja taitoa hyödyntää myös hiljaiset hetket. Olet osa porukkaa, mutta johdat tiimiäsi lempeällä otteella vahvoihin suorituksiin. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta ja autat meitä ylittämään odotukset jatkossakin. Toimenkuvaan kuuluvat keittiöpäällikölle yleisesti kuuluvat tehtävät, mutta osallistut myös keittiön työvuoroihin.
Palkkaus, aloitus ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.

Kokki
* Runsaat buffet-pöydät ja a la carten taidokkuus herättävät intohimosi ruoanlaittoon, nautit asikkaiden saamasta mielihyvästä ja innostut myös esillepanon visuaalisista mahdollisuuksista. Olet kokenut ennenkin kiireessä työskentelyä, mutta osaat ennakoida myös rauhallisten päivien mahdollisuudet. Pystyt mukautumaan ilta- ja aamuvuoroihin, arkisin ja viikonloppuisin, juhlapyhiä unohtamatta.
Palkkaus, aloitus ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan. 

Kerrossiivous
* Yksi tärkeimpiä kriteereitä onnistuneelle hotellivierailulle on siisti huone. Nautit siitä, että voit luovuttaa huoneen puhtaana ja viihtyisänä majoittujalle. Olet huolellinen, tarkka ja tehokas eikä vauhdikkuus laimene kiireisinä päivinäkään. Tehtäviin kuuluu myös yleisistä tiloista huolehtiminen. Julkisten ja/tai sauna-/kylpylätilojen siistimisestä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Työ on pääasiassa aamuvuoroa, mutta lähes poikkeuksetta myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.
Palkkaus, aloitus ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan. Myös viikonlopputekijät huomioidaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostilla ansioluettelon, palkkatoiveen ja mahdollisen aloitusajankohdan kera maanantaihin 24.9.2018 mennessä.
Emme käsittele puutteellisin tiedoin lähetettyjä hakemuksia.

Odotamme innolla hakemustasi ja kutsumme mielellämme Sinut käymään!

Pirkko Koskela, hotellipäällikkö
pirkko@hotellikeurusselka.fi
tai
Satu Jokihalme, yrittäjä
satu@hotellikeurusselka.fi

24.09.2018Pikkujoulujen varausaika on nyt!
03.09.2018Tule töihin Keurusselälle!
01.09.2018Boogie Woogie ja Fusku tanssikurssit lauantaina 27.10.