Aula- ja huoneremontit käynnistyvät ma 13.8.

12.08.2018

Hotelli Keurusselällä käynnistyvät huone- ja aularemontit

Hotelli Keurusselän kahdeksan päähotellin huonetta uusittiin alkukesällä ja loput yläkerran 22 huonetta saavat uuden ilmeen syksyn aikana. Neljä huonetta yhdistetään kahdeksi invahuoneeksi ja muut uusitaan myös pintojen, ilmanvaihdon sekä wc-/kylpyhuoneen osalta.

Huoneremontti käynnistyy maanantaina 20.8. alkaen ja huoneet valmistuvat syksyn mittaan pikkujoulukauteen mennessä.

Päärakennuksen aulan naisten wc-tilojen heinäkuinen putkirikko aiheutti laajamittaisen remontointitarpeen ja hotellin aula suljetaan arviolta noin neljäksi viikoksi 13.8. alkaen. Työt aiheuttavat järjestelyitä kulun suhteen ja vastaanotto palvelee väliaikaisesti kokoustiloissa. Hotellin sisäänkäynti on remontin aikana päärakennuksen etupihan sivuovesta. Ravintolaan ja tansseihin tulevien sisäänkäynti huoneista on Emman sisäänkäynnin kautta ja majoittujille terassin kautta.

Kaikki palvelumme toimivat remontin ajan normaalisti, mutta pahoittelemme rakennustöistä mahdollisesti aiheutuvia kulkuhaittoja. Terassille lisätään kulkemista helpottavia invaluiskoja ja väliaikaisjärjestelyt pyritään muutenkin infoamaan hyvin opastetaulujen avulla.
12.08.2018Aula- ja huoneremontit käynnistyvät ma 13.8.
12.08.2018Syksyn tanssit päivitetty