International Music Village Keurusselällä 29.7.-3.8.

25.05.2018

International Music Village

Kansainvälinen kurssi kokoaa Keuruulle 29.7.-3.8. musiikkikasvattajia ympäri maailmaa


Keuruun Hotelli Keurusselässä järjestetään heinäkuun lopulla viikon mittainen musiikkikurssi, johon osallistuu musiikkia työssään käyttäviä opettajia ja kasvattajia ympäri maailman. Kurssi on JaSeSoi ry:n vuotuinen kesäkurssi, jonne osallistuu joka kesä useita kymmeniä kurssilaisia. Kurssi järjestetään nyt Keuruulla kolmatta kesää, ja ensimmäistä kertaa nimellä International Music Village, aiemmin koulutusviikko oli nimeltään International World Village.


Tänä kesänä osallistujia Music Villageen on tulossa osallistujia muun muassa Yhdysvalloista, Espanjasta, Australiasta, Itävallasta, Norjasta, Italiasta, Kroatiasta, Turkista, Kiinasta, Puolasta, Etelä-Afrikasta, Singaporesta, Virosta, Venäjältä ja tietenkin Suomesta. Kurssin opetuskielenä on englanti, mutta opetettava musiikki on eri puolilta maailmaa. Kurssin opettajina toimivat kuubalaistaustainen, Espanjassa asuva Raúl Cabrera Hernández sekä Elisa Seppänen Suomesta. Cabrera Hernandez on latinalaisiin ja afro-amerikkalaisiin rytmeihin erikoistunut muusikko ja musiikinopettaja, Seppänen on musiikkiliikuntaan ja varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi. Opettajia yhdistää Orff-pedagoginen lähestymistapa musiikinopetukseen. Elisa Seppänen on ollut mukana työryhmässä joka kokosi pohjoisten alueiden musiikkiperinteitä laajaksi oppimateriaaliksi Nordic Sounds -verkkojulkaisuun (http://www.nordicsounds.info). Kurssin teema "It takes a Village to make music - It takes music to make a Village" kertoo kurssilla tapahtuvasta musiikillisesta kulttuurien kohtaamisesta ja tiivistä yhteisöstä, joka viikon aikana muodostuu. Osa kurssilaisista käy joka kesä Suomessa viettämässä viikon osana kansainvälistä, soivaa yhteisöä. Joka vuosi kurssilta saa omaan opetustyöhön ja pedagogiseen ajatteluun sekä muusikkouteen jotakin uutta ja inspiroivaa.


Lastenkonsertti Ihmerumpu

Tiistai-iltana 31.7. klo 18 Keurusselän Emma-salissa pidetään koko perheen konsertti, jossa muusikot Hastings Nyirenda (Etelä-Afrikka), Raúl Cabrera Hernández (Kuuba / Espanja) sekä Arja Paju ja Elisa Seppänen (Suomi) esittävät maailmanmusiikkia lapsille tehtyinä sovituksina. Konsertissa yleisö saa tanssia ja laulaa mukana.

Liput konserttiin 10 / 15  ja perhelippu 25 euroa. Liput riikka.rauhala@jasesoi.com tai ovelta tuntia ennen konserttia.


Loppukonsertti Music Village Grooves

Torstaina 2.8. kurssi huipentuu iltakonserttiin klo 19.30, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Kurssin osallistujat esittävät musiikkia omista maistaan sekä sekä kurssilla opittuja kappaleita.

Konsertti pidetään Hotelli Keurusselän ravintolasalissa.

Lisätietoja: Riikka Rauhala / JaSeSoi ry

puh. 0403563660

maailmankylakuvia.png
14.06.2018Tanssipassin kesälavojen avajaiset
07.06.2018Suomen Tanssikoulun BUGG tanssikurssi to 12.07.
06.06.2018Keurusselän Kesäteatterissa "Vähän vielä, Vitikainen"
05.06.2018Keurusselän kuulumiset Radio SUNin teemasarjassa
04.06.2018Osallistu Hell Bunnyn kuvakisaan ja voita majoituspaketti Keurusselällä!
04.06.2018Keurusselän tähtiesiintyjien faniristeilyt
25.05.2018International Music Village Keurusselällä 29.7.-3.8.
24.05.2018Kesäpäivä Keurusselällä
24.05.2018Siipirataslaiva Ellun lippuvaraukset
29.03.2018Ravintolassa uudistunut menu 29.3. alkaen

Siirry arkistoon »