Saunat

Keurusselässä kelpaa löylytellä. Kylpylän saunojen lisäksi löylyä lyödään tyylikkäissä tilaussaunoissa. Kaikki tilaussaunamme ja kylpylätilat ovat anniskelualuetta, pyydämme huomioimaan tämän tarjoilua suunnitellessanne.

Hotellisaunat on remontoitu joulun alla 2015. Asukassaunavuorot ja allasosaston käyttö sisältyvät majoitushintoihin.

Keurusselän uimarannan läheisyydessä sijaitsee hotellin rantasauna, jossa kaksi erillistä saunaa. Rantasauna 1, jonka 25 m2:n takkahuoneessa on tilaa noin 10 - 15 henkilölle. Ulkoterassilla lisätilaa reilummin ja mahdollisuus pulahtaa Keurusselkään. Rantasauna 2, jonka 40 m2:n takkahuoneessa on tilaa noin 15 - 20 (jopa 30) henkilölle.

Upealla terassilla lisätilaa saman verran, hulppeat maisemat ja mahdollisuus pulahtaa uimaan Keurusselkään. Pyydä tarjous saunatiloista ja mahdollisista tarjoiluista. Rantasaunojen hintoihin sisällytetään halutessanne pyyhkeet ja uima-asut ilmoitetulle henkilömäärälle.

Rantasauna 1

Rantasauna 2 takkahuone

Rantasauna 2 takkahuone

Rantasauna 2

Rantasauna 1

Rantasauna 2:den terassi

Luusua

Päähotellissa sijaitseva tilaussauna, jonka
40 m2:n takkahuoneessa on tilaa noin 15 - 20 henkilölle. Takkahuoneesta ja ulkoterassilta järvinäkymät.

Pyydä tarjous saunasta ja mahdollisista juoma- ja ruokatarjoiluista. Hintaan sisällytetään halutessanne pyyhkeet ja uima-asut ilmoitetulle henkilömäärälle, sekä etukäteen tilattujen juomien ja ruokien toimitusmaksu


Luusuan takkahuone