Päähotelli

Päähotellissa on 61 kodikkaan hotellihuoneen lisäksi myös vastaanotto, aamiais- ja tanssiravintola, Emma-paviljonki, kylpylä, kuntosali, lasten leikkihuone ja kokousosasto.

Lähes kaikista huoneista on kaunis näkymä Keurusselkä-järvelle. Huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa siten, että yläkerran huoneet ovat samassa kerroksessa vastaanoton kanssa ja alakerran huoneisiin johtavat raput (ei hissiä). Alakerran huoneet ovat tilavampia kuin yläkerran huoneet.

Kaikki yläkerran 28 huonetta kylpyhuoneineen on uusittu 2018. Ne ovat saaneet uuden ilmeen ja ilmanvaihdon. Käytävän alkupäästä löytyy nyt myös kaksi tilavaa superior-huonetta invavarustein. Alakerrassa on 33 huonetta, joista muutamia on uusittu 2015. Huoneista yksi on uusittu superior-huone ja kaksi tilavaa king size - huonetta. Toisessa king size - huoneessa on sauna ja toisessa kylpyamme.

Kaikki huoneet ovat savuttomia ja joihinkin niistä voi ottaa myös lemmikkieläimen pientä lisämaksua vastaan. Mikäli varaatte huoneet nettivarausjärjestelmän (Booking.com) kautta, päähotellin huoneet ovat Comfort- tai Standard-huoneita, Lomahotellin Economy-huoneita. Majoituksen voi varata myös vastaanotostamme puh 014 75100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi.

Huoneiden check-in arkisin ja sunnuntaisin klo 14 alkaen, lauantaisin klo 15 alkaen.
Mikäli saavutte klo 18 jälkeen, pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen vastaanottoon.

Huoneiden check-out klo 12. Myöhemmän uloskirjautumisen mahdollisuutta voitte kysyä vastaanotosta ja muun varaustilanteen niin salliessa se onnistuu ilman erillisveloitusta klo 14 saakka.

Päähotellista noin 200m päässä sijaitsee retrohenkinen Lomahotelli.


Standard-huone, yläkerta uusittu 2018

Superior-huone, yläkerta uusittu 2018. Invavarusteltu.

Kuvia standard-huoneista, alakerta

Kuvia Kingsize-huoneista, alakerta

Kuvia alakerran Superior-huoneesta