Päähotelli

Päähotellissa on 63 kodikkaan hotellihuoneen lisäksi myös vastaanotto, aamiais- ja tanssiravintola, Emma-paviljonki, kylpylä, kuntosali, lasten leikkihuone ja kokousosasto.

Huoneet ovat kahdessa kerroksessa (ei hissiä) ja lähes kaikista huoneista on kaunis näkymä Keurusselkä-järvelle.

Kahden hengen huoneiden lisäksi Päähotellissa on kaksi täysin uusittua Superior-huonetta ja kaksi king size - huonetta. Toisessa king size - huoneessa on oma sauna ja toisessa oma kylpyamme. Muutamia huoneita on remontoitu syksyllä 2015. Yläkerran huoneet ovat pienempiä kuin alakerran huoneet. Yläkerran huoneiden kalusteet uusittiin elokuun lopulla 2017 ja huoneiden pintaremontoinnit aloitetaan helmikuussa 2018.

Kaikki huoneet ovat savuttomia ja joihinkin niistä voi ottaa myös lemmikkieläimen pientä lisämaksua vastaan. Mikäli varaatte huoneet nettivarausjärjestelmän (Booking.com) kautta, päähotellin huoneet ovat Comfort- tai Standard-huoneita, Lomahotellin Economy-huoneita. Majoituksen voi varata myös vastaanotostamme puh 014 75100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi.

Huoneiden check-in arkisin ja sunnuntaisin klo 14 alkaen, lauantaisin klo 15 alkaen.
Mikäli saavutte klo 18 jälkeen, pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen vastaanottoon.

Huoneiden check-out klo 12. Myöhemmän uloskirjautumisen mahdollisuutta voitte kysyä vastaanotosta ja muun varaustilanteen niin salliessa se onnistuu ilman erillisveloitusta klo 14 saakka.

Päähotellista noin 200m päässä sijaitsee retrohenkinen Lomahotelli.

Standard-huone, yläkerta remontoitu 2018

Kuvia standard-huoneista, alakerta

Kuvia Kingsize-huoneista, alakerta

Kuvia Superior-huoneista