Kylpylä Tähtitaivas

Päähotellissa sijaitseva allasosasto on mainio lisä Keurusselän asiakkaille. Kylpylässä on pore- ja uima-altaat vesihierontapisteineen sekä pieni lastenallas pikkuväelle. Saunatilat ovat myös tutustumisen arvoisia.


Allasosasto on hotelliasukkaiden käytössä hotellin saunavuoroilla ja ryhmille tilauksesta erikseen. Keurusselästä löydät mainiot eväät myös onnistuneen saunaillan viettoon. Valitse ryhmällesi tilaussauna kylpylästä tai rantasaunoilta ja varaa sen takkahuoneeseen maistuvaa iltapalaa.

Kylpylän yhteydessä palvelee luontaishoitaja, jolta voit varata hoitoja. Kuntosalissamme voi asiakkaamme kuntoilla ennen kylpyläiloja veloituksetta.

Asukassaunavuorot ja allasosaston käyttö sisältyvät majoitushintoihin. Allasosastolla on tallentava kameravalvonta.

Miesten ja naisten saunat päähotellissa on uusittu joulun alla 2015. Tekniikaltaan täysin uudistettu allasosasto otettiin käyttöön jouluna 2015. Vaippaikäisillä on oltava uima-asu ja uimavaipan käyttö on pakollista. Hotellin vastaanotosta on ostettavissa kertakäyttövaippoja hintaan 2 € / kpl. Vahingon sattuessa veloitamme altaan sulkemisesta ja puhdistuksesta 350 €.