Hotelli Keurusselkä palvelee

Hotelli Keurusselkä avattiin tauon jälkeen heinäkuussa 2015 ja toimintaa pyörittää kiinteistössä vuokralla oleva yksityinen yritys. Toiminta keskittyy asiakaspalveluun ja työtä tehdään hyvällä sykkeellä, suurella sydämellä ystävällisen ja herkästi hymyilevän henkilökunnan kera!

Hotelli Keurusselkä valittiin tanssikansan äänestyksellä jo kahtena talvena peräkkäin Vuoden viihtyisimmäksi talvitanssipaikaksi 2016-2017 ja 2017-2018 (Suomiviihde), joten paluu maakunnan suosituksi tanssipaikaksi on ollut onnistunut vuosien tauon jälkeen ja laajennetulla tanssilattialla pyörähdellään ilta toisensa jälkeen huippuesiintyjien tähdittämänä.

Hotellia ympäröi kaunis ja puhdas keskisuomalainen luonto metsineen ja luontopolkuineen, ja hotelli sijaitsee Keurusselkä-järven rannalla. Monipuoliset tilat niin sisällä kuin ulkonakin tarjoavat hienot puitteet monenlaiselle toiminnalle pienistä juhlista suuriin seminaareihin.

Saunatilamme ovat tutustumisen arvoiset. Päärakennuksesta löytyvät remontoidut hotellisaunat ja viihtyisä allasosasto sekä erillinen tilaussauna takkahuoneineen. Rantasaunat sijaitsevat hotellin oman uimarannan vieressä (kuva alla).

Olipa kyseessä kokous tai kongressi, perhejuhla tai saunailta, yrityksen tai yhdistyksen kekkerit, järjestämme mieleenpainuvan ja onnistuneen tilaisuuden! Järjestämme ohjelmallista sisältöä päiviinne eivätkä ideat ihan heti kesken lopu, tutustu esimerkkeihin ryhmien aktiviteeteista! Ota yhteyttä, myyntipalvelumme esittelee mielellään tiloja milloin vain Sinulle sopii!

Tervetuloa vieraaksemme ja viihtymään palvelujemme parissa!

Yhteystietomme löydät tästä.