Elias Lönnrot -siipirataslaivaristeilyt

Julkaisuvapaa tiedote 13.11.2017

Ellu-laivaa kipparoi ensi kesänä Hotelli Keurusselkä

Keuruun kaupunki on vuokrannut Elias Lönnrot -siipirataslaivan Hotelli Keurusselän toimintaa pyörittävälle Loma-Keuruu Oy:lle.

- Keuruun kaupungin omistama Elias Lönnrot on nyt hyvissä käsissä. Laiva on aikoinaan hankittu vuokrattavaksi matkailualan toimijalle. Viime vuosi laivan markkinointia hoidettiin poikkeuksellisesti "virkamiestyönä". Toimiva konsepti piristää varmasti tulevan kauden matkailua Keuruulla, toteaa kaupunginjohtaja Hannu Mars.

Myös yrittäjä Satu Jokihalme on tyytyväinen. Hotelli Keurusselän ensi kesän
ryhmämatkojen myynti ja tapahtumien sijoittelu ovat hyvässä vauhdissa, joten laivan vuokrasopimuksen vahvistuminen näin hyvässä aikataulussa mahdollistaa myös risteilyvarausten vastaanottamisen pikimmiten. - Risteilyjen myynti ja markkinointi käynnistetään heti, joten voimme tarjota meillä vieraileville ryhmille laivaretket heille sopivina ajankohtina.

- Olemme suunnitelleet ohjelmallisia risteilyjä eri asiakasryhmien kysynnästä lähtöisin, mutta ohjelmasisällöstä tulee niin vaihtelevaa, että risteilylle on kenen tahansa houkutteleva lähteä useammankin kerran kesässä. Musiikkiesitykset laidasta laitaan tulevat olemaan suuressa roolissa risteilyjen ohjelmassa ja järjestämme myös tanssi-iltojen alla jo toissa kesänä suosituiksi todettuja artistien faniristeilyjä, Satu Jokihalme luettelee. -Laivalla on myös hienot puitteet järjestää perhe- tai yritysjuhlia yksityisristeilyillä.

Silloin kun laiva ei risteile, se toimii säävarauksella ravintolana hotellin laiturissa tarjoten laadukkaat ja monipuoliset palvelut. -Asiakkaamme haluavat kesäaikaan nauttia Keurusselän upeista maisemista myös rannalla, joten tämäntyyppinen kesäravintola tuo kaivatun ja käytännöllisen lisän täydentämään palvelujamme. Tulemme tekemään myös pieniä uudistuksia laivalle käyttömukavuutta lisäämään.

Laiva tulee liikennöimään myös säännöllistä aikataulun mukaista reittiliikennettä Hotelli Keurusselkä-Ahtolan satama -välillä kesäkuusta elokuun puoleen väliin. Suunnitelmissa on myös risteilyt Mänttään sekä parin tunnin sisävesiristeilyt. Aikataulut julkaistaan maalis-huhtikuun aikana.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Hannu Mars, Keuruun kaupunki
hannu.mars@keuruu.fi
Yrittäjä Satu Jokihalme, Hotelli Keurusselkä
satu@hotellikeurusselka.fi

Ryhmävaraukset
Myyntipalvelu/Hotelli Keurusselkä

Kuvat Loma-Keuruu Oy